Kumpulan Humor

Penulis: Nanang Tresnadi

Dina hiji poe si istri ngambek ka carogena kulantaran telat ngajemput…
Tibarang asup kana mobil si istri jamedud teu ngomong pokokna balem….
Taah carogena ngarasa teu raos pami dicicingkeun teh…
Kaleresan ngalangkungan SPBU, aaah bade nguji pamajikan gerentes hatena
Caroge : “Mah terang hartosna SPBU?”
istri : “nyahooo laah”
Caroge : “S hartosna naon?”
Istri : “Solar”
Caroge : “P?”
Istri : “Premium”
Caroge : “B?”
Istri : “Bensin”
Caroge : “U?”
Istri : “Uyup we ku maneeeeeehh ….” —

Penulis : Efik Zulfaidin

Aya pasen rumah sakit jiwa keur dites.
Dokter: “Sabaraha hiji panon ucing teh?”
Pasen: “aya dua, dok!”
Dokter: “Alus! Ari ceulina?”
Pasen: : Dua!”
Dokter: “Ari sukuna sabaraha hiji?”
Pasen: “Aya opat!”
Dokter: “Ari ucing buntutan teu?”
Pasen: “Nya buntutan atuh, dok! (ngadat bari cengkat) Ari dokter saumur hirup can pernah ningali ucing?!!! Na ka aing teh!! Jauh-jauh asup ka rumah sakit ngadon ditanya ucing!!

 

Jiang Zemin Urang Kadupugur ?

Mang Tarna : “Ay. kenal teu ka Jiang Zemin ?”

Aay : “Nya apal atuh, mantan Presiden Cina sampai Maret 2003”

Mang Tarna : “Uiii hebat euy …”

Aay : “Nanang Situkangbuburhejo Aay teaaa ….”, bari ngusapan ceuli bakat ku bangga

Mang Tarna : “Bejana Jiang Zemin teh aslina urang Kadupugur nya Ay.”

Aay : “Ah… ceuk sahaaa …??”

Mang Tarna : “Da ngaran aslina mah cenah Ujang Jamin, ngumbara ka Cina ganti ngaran jadi Jiang Zemin … hehehe … Mang Tarna tea…” bari gura-giru ngaleos

Aay : “Dasar nu gelo !!”

About pamulihan

Editor

Posted on 17/05/2011, in Humor Urang Pamulihan. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. duuh, mani sae pisan ieu situs…
    situs na urang jatisari aya teunya?🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: